Силденафил (орален път)

Дозирането

съхранение

Използвайте силденафил точно както е указано от Вашия лекар. Не използвайте повече и не го използвайте по-често, отколкото Ви е поръчал Вашия лекар. Ако се използва твърде много, вероятността от нежелани реакции се увеличава.

Специални инструкции за пациента идват със силденафил. Прочетете внимателно упътванията, преди да започнете да използвате силденафил и всеки път, когато получите отново лекарството си.

Може да приемате това лекарство със или без храна.

Ако използвате оралната течност, разклатете добре бутилката за най-малко 10 секунди, преди да измервате всяка доза. Използвайте предоставената в опаковката спринцовка за перорално приложение, за да измерите всяка доза. Измийте спринцовката за перорално приложение след всяка употреба.

Това лекарство обикновено започва да работи за еректилна дисфункция в рамките на 30 минути след приемането му. Той продължава да работи до 4 часа, въпреки че действието му обикновено е по-малко след 2 часа.

Използвайте само марката на това лекарство, предписана от Вашия лекар. Различните марки може да не работят по същия начин.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Съхранявайте лекарството в затворен контейнер при стайна температура, далеч от топлина, влага и директна светлина. Пазете от замръзване.

Да се ​​пази далеч от деца.

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Посъветвайте се с вашия медицински специалист как трябва да се разпореждате с всяко лекарство, което не използвате.

Изхвърлете всяка неизползвана смесена орална течност Revatio® след 60 дни.