Преглеждайки гробището на диетите миналото минало

Представете си гробище, изпълнено с диети, които минават: диетата на зелената супа, диетата на Бевърли Хилс, диетата на грейпфрута, диетата на Скарсдейл, диетата на соковете в Холивуд, за да назовем само няколко.

Много диети за бързо фиксиране на привидения на пръв поглед са били пуснати на пасища, но какво, ако изобщо, е заменило диетите на модата? Има ли въглехидрати новата калория? Или да имате прищявка на диети, узурпирани от здравословен хранителен съвет, базиран на пирамидата за храна?

“Наистина мисля, че има определена тенденция далеч от диетата на прищявка”, казва Чарлстън, базиран в сферата на здравеопазването уелнес експерт Ann Kulze, MD, автор на 10-стъпка диета д-р Ан: един прост план за постоянно отслабване и жизненост през целия живот.

Докато “има някои хора, които отиват на тези диети, аз определено мисля, че са изгубили съществуването си”, казва тя. По принцип диетите прищявка не са удобни или устойчиви в дългосрочен план.

Модерните диети от миналото включват диетата на зелената супа, където последователите ядат нищо друго освен домашно приготвена зелена супа, за да пуснат 10 паунда за седем дни; Храненето с грейпфрут, 12-дневен план, който включва хранене на грейпфрут или сок от грейпфрут с всяко хранене, за да загуби 10 килограма; Диетата на Скарсдейл, план за хранене с ниски въглехидрати, който ограничава калориите до около 1000 души всеки ден и издънки за падане на 1 паунд на ден и 20 паунда на две седмици; Диетата на Бевърли Хилс, създадена от актрисата Джуди Мазел, е всичко за комбинации от храни, така че храната не се съхранява като тяло fa; И холивудската 48-часова чудодейна диета се основава на консумирането на “чудотворен сок”, така че само за 48 часа да почистите тялото си и да загубите до 10 килограма.

И списъкът продължава и продължава и на … суровата храна, макробиотичната диета, диетата на ябълковото ябълково ястие, диетата на дишането … Вие го наименувате и е възможно да има диета, базирана на консумирането й и / или избягването й ,

Ако наистина погледнете тези планове, те обикновено са били много ниско в калории – почти на глад “, казва Кулце.” Напредъкът в науката за хранене и загуба на тегло и много по-стари диети са в противоречие С тази информация “, обяснява тя. Днес” хората се приближават към загуба на тегло от различна гледна точка “, казва Кули.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …